Zveme vás na veletrh Urbis Brno 2020

1. 9. 2020

V termínu 2. – 4. 9. najdete náš elektromobil Enviel v Brně v expozici firmy I-TEC Czech na veletrhu URBIS SMART CITY FAIR 2020. Dlouho očekávaná konference chytrých řešení pro města a obce přináší exkluzivní konferenční program s lídry v oboru Smart city.

Během dvou dnů se potkají desítky představitelů středoevropských měst a obcí a lídři v inovacích s jediným cílem – předat si zkušenosti, nápady a příklady konkrétních řešení, jak správně koncept Smart city rozvíjet ve městech. Tak, aby se v nich občanům lépe žilo.

Náš elektrický multifunkční nosič výměnných nástaveb je synonymem pro bezemisní tichý provoz, nízké náklady a uživatelský komfort. Vozy mají celoroční využití ke správě parků, údržbě zeleně, úklidu, pracím na staveništi nebo správě výrobních areálů. Lze k nim připojit další nástavby – třístranný sklápěč, sněhovou radlici, sypač, kropící a cisternovou nástavbu, natahovač kontejnerů a další.

Připojovací rozměry a body jsou totožné s nástavbami používanými běžnými nosiči a lze tedy bez problému využít i stávající vybavení podniků komunálních služeb.

ENVIEL Systems s.r.o.

Tř. Tomáše Bati 269
Zlín, 76001

Člen NWT Group

Ladislav Chudý

l.chudy@enviel.cz
+420 604 232 966

apartmentusermenu